Komu zvonia grécke zvony - Forbes, Steve
Ekonomický a politický bankrot Grécka. Greek power summit 2011 v Aténach. Nezodpovednosť a neschopnosť gréckej vlády. Vypätá politická atmosféra. Masové demonštrácie počas konferencie. Grécka ekonomika v zajatí kartelov a profesijných združení, ktoré zlikvidovali konkurenciu. Prečo môže ekonomika, ktorá dosahuje iba 2 percentá objemu Európskej únie, hroziť, že by mohla zvrhnúť svetový alebo aspoň európsky ekonomický systém. Potreba daňovej reformy a pozitívnych štrukturálnych zmien.