Liek, ktorý nevieme užívať: technológie a internet - Matijek, Peter
E-health alebo úplná systémová elektronizácia zdravotníctva ako nevyhnutný predpoklad cesty do budúcnosti. Názor riaditeľa segmentu zdravotných služieb spoločnosti IBM v regióne CEE na vývoj v zdravotníctve. Podmienky, ktoré musí zdravotníctvo splniť na to, aby sa elektronizovaný model zdravotnej starostlivosti postavený na sieťach a telemedicíne mohol masovo presadiť. Benefity elektronizácie zdravotníctva. Dánsko ako líder v prevádzkovaní systému e-health. Elektronizácia zdravotníckeho systému ako zložitý problém. Nutná podpora politikov. Šance e-healthu na Slovensku.