Peniaze na pacientov, informácie lekárom - Danilák, Michal
Elektronické zdravotníctvo by malo šetriť náklady a zlepšiť liečbu. Prečo by mal systém e-health na Slovensku fungovať. Čo je základom programu e-health. Ktorým oblastiam zdravotníctva môže e-health pomôcť. Kto podporuje e-health a kto sa ho obáva.