Opätovné použitie komunálnych odpadových vôd - Király, Uzor
Opätovné využitie vody na ostrove Malta sa stalo strategickou otázkou. Realizácia pokusnej jednotky, zakladajúcej sa na membránovej technológii, kde sa kombináciou ultrafiltrácie a reverznej osmózy dá vyrobiť voda s vysokou kvalitou z biologicky čistených odpadových vôd, ktorá je vhodná na použitie ako na závlahovú, tak aj na pitnú vodu.