Humanitární pomoc od A až do Z - Emanuelová, Karolína
Charakteristika humanitárnej pomoci. Pomoc pri katastrofách v zahraničí. Humanitárna pomoc poskytovaná medzinárodnou organizáciou ADRA v Českej republike. Najväčšie humanitárne zbierky organizácie ADRA v roku 2010. Predbežný rozvrh humanitárneho rozpočtu Českej republiky v roku 2011. Pomoc pri katastrofách v Českej republike.