Dôchodkové investovanie v Slovenskej republike - Blaščák, Mário
Štruktúra aktív v portfóliách dôchodkových fondov DSS. Vývoj štruktúry aktív všetkých fondov DSS ( 2005-2010). Podiel jednotlivých tried aktív na zložení konzervatívnych fondov DSS. Podiel jednotlivých tried aktív na zložení vyvážených fondov DSS.