Aktívna správa portfólia - Šturc, Boris, 1961-
Všeobecný koncept aktívnej správy portfólia, ku ktorej manažéri pristupujú v prípade, ak sú presvedčení, že niektoré cenné papiere nie sú správne ohodnotené a očakávania výnosností a rizika sú heterogénne.