Výhody a nevýhody zamestnávania dôchodcov a absolventov (podmienky ich zamestnávania, poistné na zdravotné a sociálne poistenie, zdaňovanie príjmu) - Gášpárová, Eva
Zamestnávanie poberateľov starobného dôchodku a predčasného starobného dôchodku. Platenie poistného na zdravotné a sociálne poistenie u poberateľov starobného a predčasného starobného dôchodku. Zamestnávanie občanov so zdravotným postihnutím a poberateľov invalidného dôchodku a platenie poistného na zdravotné a sociálne poistenie. Zamestnávanie poberateľov výsluhového dôchodku a platenie poistného. Zamestnávanie absolventov. Absolventská prax. Pracovnoprávne vzťahy medzi zamestnávateľom a absolventom. Platenie poistného na zdravotné a sociálne poistenie a zdaňovanie príjmu zo závislej činnosti u absolventov.