Viac pracovnoprávnych vzťahov u jedného zamestnávateľa - Toman, Jozef
Viac pracovnoprávnych pomerov u jedného zamestnávateľa podľa paragrafu 50 Zákonníka práce. Druh práce. Prijímanie do pracovného pomeru. Pracovný čas. Dovolenka. Stravovanie. Prekážky v práci. Výplatná páska. Súbeh pracovných pomerov z dôvodu miesta výkonu práce. Viac pracovnoprávnych vzťahov na základe dohôd o prácach vykonávaných mimo pracovného pomeru u zamestnávateľa. Pracovný pomer a dohody o prácach vykonávaných mimo pracovného pomeru u jedného zamestnávateľa. Príklady z praxe.