Finančné toky v samospráve - Jobbágyová, Bibiana
Finančné toky samosprávy ako vzťahy s účtovnými jednotkami obce a VÚC a organizáciami v ich zriaďovateľskej pôsobnosti. Pohľad na vykazovanie finančných vzťahov medzi obcou a rozpočtovou organizáciou zriadenou obcou z prostriedkov zo štátneho rozpočtu.