Nevýmenné transakcie vo verejnom sektore - Krišková, Zuzana
Problematika nevýmenných transakcií. Ich vymedzenie. Nevýmenné transakcie v slovenskej právnej úprave. Porovnanie IPSAS a slovenskej právnej úpravy.