Využívanie osobného automobilu u podnikateľa - fyzickej osoby a účtovanie v sústave JÚ - Strählová, Jarmila
Využívanie osobného automobilu v podnikaní. Využívanie súkromného osobného automobilu nezaradeného v obchodnom majetku. Daňový výdavok. Daň z motorových vozidiel. Využívanie osobného automobilu v BSM. Účtovanie výdavku na daň z motorových vozidiel. Výdavky na pracovné cesty. Účtovanie v sústave jednoduchého účtovníctva. Výpočet daňového výdavku "náhrada za použitý osobný automobil". Využívanie osobného automobilu zaradeného v obchodnom majetku. Daňová uznateľnosť výdavkov súvisiacich s využívaním osobného automobilu zaradeného v obchodnom majetku. Využívanie prenajatého alebo požičaného osobného automobilu. Príklady z praxe.