Selhal v Latinské Americe Washingtonský konsensus? - Tománek, Martin
Pôvod Washingtonského konsenzu. Desať bodov Washingtonského konsenzu. Ekonomická situácia v Argentíne. Argentína ako najväčšie zlyhanie Washingtonského konsenzu? Latinská Amerika v druhej polovici 21. storočia.