Zelené informačné technológie - Bodzsárová, Veronika
Teoretické vymedzenie pojmu. Ciele zelených informačných technológií. Charakteristika kategórií vplyvov informačných technológií na životné prostredie. Skvalitnenie IT s ohľadom na životné prostredie. Získanie zákazníkov s orientáciou na životné prostredie.