Výrazne tvrdšie pravidlá premávky - Žitňanský, Eduard
Novela zákona č. 8/2009 Z. z. o cestnej premávke. Aké zmeny priniesla táto novela. Prísnejšie tresty pre tých, čo jazdia pod vplyvom alkoholu. Zvýšenie ochrany chodcov a cyklistov. Daj prednosť inak. Vodičský preukaz už od sedemnástich. Určité výhrady ZMOSu (Združenia miest a obcí Slovenska).