Výkaz ziskov a strát a iných súčastí komplexného výsledku podľa IAS 1 - Tumpach, Miloš, 1970-
Novela štandardu IAS 1 z júna 2011. Novela sa zaoberá úpravou pôvodného výkazu komplexného výsledku (Statement of comprehensive income). Zmeny, príklady.