Účtovná závierka podľa IFRS: návrh súbornej novely predpisov - Kordošová, Alena, 1970-
V júni 2011 bol zverejnený návrh novely (ED/2011/2) piatich predpisov IFRS súčasne. Ide o predpisy: IFRS 1, IAS 1, IAS 16, IAS 32 a IAS 34. Nepriamo boli ovplyvnené aj iné predpisy, napr. IAS 23.