Separátna účtovná závierka materského podniku podľa novely IAS 27 - Tumpach, Miloš, 1970-
Vysvetlenie pojmov. Separátna účtovná závierka (separate financial statement). Zostavenie separátnej účtovnej závierky do prechodu na IFRS. Iné vzťahy medzi separátnou a konsolidovanou účtovnou závierkou.