Jednou z priorit je knowledge management - Urbanová, Ilona
Generálny manažér pre HR a komunikáciu spoločnosti ArcelorMittal, Ctirad Lolek, odpovedá na otázky týkajúce sa personálnych procesov v najbližšom období.