Kultúra a výkonnosť vzťah, ktorý sa firme oplatí podporovať - Uriga, Ján
Firemná kultúra a výkonnosť, dimezie a pojmy v manažmente. Overall culture - hlavná kultúra. Výhody a nevýhody firemnej kultúry vo vzťahu k výkonnosti. Zjednocujúce prvky v kultúre diverzifikovanej firmy.