Pravidlá Basel III. - Vovk, Martin, 1976-
Basel III. - najnovšie návrhy v oblasti kapitálu. Zvyšovanie kvality a transparentnosti kapitálu. Posilnenie krytia rizík komerčnej banky. Leverage ratio. Redukcia procykliskosti a proticyklické opatrenia. Basel III. - najnovšie návrhy v oblasti likvidity. Liquidity coverage ratio. Net stable funding ratio. Ďalšie nástroje na monitorovanie likvidity.