Podnikateľské riziko a prístupy k jeho riadeniu - van den Berg, Henk
Čo je riziko. Manažment podnikateľského rizika. Klasifikácia základných druhov podnikateľského rizika. Prečo je riadenie rizík dôležité. Modely riadenia rizík. Trojdimenzionálny pohľad na proces manažmentu rizika.