<The> Beginings of skilled trade enterprise in the czech lands - Geršlová, Jana
Hospodárske dejiny 19. a 20. storočia v českých krajinách. Hospodárstvo českých krajín v Rakúsko-uhorskej monarchii. Rozvoj slobodného podnikania založeného na kapitálových vzťahoch v polovici 19. storočia. Obchodná legislatíva, obchodný zákonník a zákon proti nekalej súťaži.