Význam verejného sektora v klastroch cestovného ruchu - Belešová, Stanislava
Význam verejného sektora v klastroch cestovného ruchu. Význam a úloha verejného sektora v slovenských a vybraných európskych klastroch cestovného ruchu. Primárne a sekundárne zdroje údajov. Metódy a analýzy.