Osobitosti dynamických metód hodnotenia investičných projektov cestovného ruchu - Hotáková, Monika
Silné a slabé stránky jednotlivých ukazovateľov dynamických metód hodnotenia, ich vzájomné porovnávanie a odporučené metódy vhodné na analýzu efektívnosti investičných projektov cestovného ruchu.