Habit formation, price indexation and wage indexation in the DSGE model: specification, estimation and model fit - Slanicay, Martin
Novokeynesiánsky DSGE model a jeho parametre. Metódy odhadu modelu. Odhad parametrov modelu na základe použitia bayesiánského prístupu. Metropolis-Hastings algoritmus. Indexácia miezd, indexácia cien a zvyk v spotrebe v DSGE modeli.