Globalizácia a jej vplyv na interkultúrne kompetencie pracovníka cestovného ruchu - Chrančoková, Daniela
Interkultúrna kompetencia v profile pracovníka cestovného ruchu. Problematika interkultúrnej kompetencie, ako prirodzený dôsledok vyplývajúci zo vzťahu globalizácie a cestovného ruchu. Prepojenosť kultúry a cestovného ruchu.