Modeling comovement among emerging stock markets: the case of Budapest and Istanbul - Ülkü, Numan
Vývoj vzájomných väzieb medzi dvomi rozvíjajúcimi sa akciovými trhmi. Porovnávanie správania sa istanbulskej a budapeštianskej burzy. Nárast korelácie medzi týmito burzami počas súčasnej finančnej krízy. Korelácia medzi budapeštianským akciovým indexom (BUX) a istanbulským akciovým indexom (ISE-100). Model SVAR.