Manažerské dilema: organizovat nebo řídit? - Tóth, Endre
Manažérske rozhodovanie a neurčitosti (problémy). Opakovanie versus jedinečnosť problémov. Miera organizácie a riadenia. Účinky, výhody a nevýhody organizačného riešenia. Účinky, výhody a nevýhody operatívneho riadenia.