Konkurenčné postavenie hotelových spoločností na trhu v Slovenskej republike - Josková, Magdaléna
Hotelové spoločnosti v hotelierstve Slovenskej republiky a navrhované odporúčania pre zvýšenie konkurencieschopnosti hotelierstva. Rozvoj hotelových spoločností Slovenskej republiky v medzinárodnom cestovnom ruchu. Analýza konkurenčného postavenia hotelových spoločností.