Ekonomické účinky rozvoja kultúrneho cestovného ruchu v Európskej únii - Krausová, Terézia
Rozvoj kultúrneho cestovného ruchu v krajinách EÚ. Ekonomické a mimoekonomické účinky a vplyv na ekonomiku štátu. Analýzy dokumentov, ktoré vydáva Eurostat pod názvom "Dokument o štatistike kultúry".