Výběr manažerů v malém a středním podniku - Havlíček, Karel
Niekoľko odporúčaní pri zostavovaní manažérskeho tímu. Mechanizmus výberu manažérov. Implementácia manažérov do tímu. Motivácia a predpoklady pre úspešné vedenie tímu. Vedomosti a skúsenosti manažérov.