Cenová politika v době krize - Petrová, Hana
Tlak na materiálové náklady podnikov ako dôsledok krízy. Prenášanie vyšších nákladov na ceny. Najčastejšie formy zvýšenia netto ceny. Kroky pri zvyšovaní cien. Jasne definovať ciele zvýšenia cien. Postupovať diferencovanie na strane produktov a zákazníkov. Dôsledná príprava zvýšenia ceny. Dôsledná realizácia zvýšenia ceny. Dôsledná kontrola výsledkov.