<The> Efficiency of EU merger control during the period 1990-2008 - Serdarević, Goran
Regulácia fúzií v Európskej únii. Kontrola fúzií Európskou komisiou. Účinnosť kontroly fúzií v EÚ v období 1990-2008. Nariadenie ES o fúziách. Hodnotenie regulačnej reformy Európskej únie z roku 2004 na základe údajov kapitálového trhu. Zneužívanie dominantného postavenia na trhu a ochrana hospodárskej súťaže. Model PROBIT.