Práce s talenty v oblasti retailu - Macháčková, Jana
Maloobchod a jeho špecifiká. Dynamický rozvoj. Práca s absolventmi. Trojkolové výberové konanie. Absolventský program v spoločnosti Tesco Stores ČR.