Analýza slovesa v nemeckom hospodárskom jazyku - prostriedok na dosiahnutie efektívnej komunikatívnej kompetencie - Ondrčková, Eva
Predkladaný príspevok prezentuje exaktnú analýzu slovesa v nemeckom odbornom ekonomickom štýle. Upozorňuje na javy, ktoré treba pri efektívnom vyučovaní nemčiny rešpektovať.