Využíva nanotechnológie v potravinách priemysel alebo spotrebitelia? - Horníková, Adriana
Nanoveda, implementácia nanotechnológií do procesov potravinárskeho priemyslu. Nanopotraviny - jesť, či nejesť. Spracovateľský priemysel pre potraviny a nanotechnológie.