Riadenie vzťahov so zákazníkmi - Lukačovičová, Zuzana
Vymedzenie koncepcie CRM. Zásady riadenia vzťahov so zákazníkmi. CRM - Lojalita zákazníka v kontexte značky. Lojalita zákazníka- predpoklad úspechu značky. Zamestnanci, značka a budovanie CRM.