Analýza pozície značkových výrobkov na zahraničných trhoch - Reheis, Markus
Pojem značka. Sila značky predstavuje pre podniky významný faktor. Aj pri vstupe na nové trhy ako napríklad čínsky trh, stavajú podniky na značke ako faktore úspechu. Čím vyššiu váhu pripisujú podniky svojej značke ako faktoru úspechu v Číne, tým väčší význam pripisujú aj ochrane práv svojej značky.