Skryté pasti dnešního marketingu
Ako sa presadiť na trhoch Latinskej Ameriky. Prístupy, ktoré rešpektujú potreby a priania spotrebiteľov v Latinskej Amerike. Správanie spotrebiteľov. Marketingové riešenie.