Detecting information-driven trading in a dealers market - Hanousek, Jan
Analýza chovania tzv. market makers na českom kapitálovom trhu a vplyv tohto chovania na obchodovanie na základe neverejných informácií. Odhad rozsahu obchodovania na rozvíjajúcom sa kapitálovom trhu na základe neverejných informácií.