Autorské honoráre z pohľadu daňových a odvodových povinností v roku 2011 - Rabatinová, Marcela, 1977-
Pre správne určenie výšky daňovej povinnosti autorov z dosiahnutých zdaniteľných príjmov je nevyhnutné poznať, na základe akého právneho vzťahu autor vykonáva svoju činnosť a za akých podmienok autorovi vzniká povinnosť platiť odvody na zdravotné a sociálne poistenie. Ilustračné príklady k autorským honorárom dosahovaných na základe autorskej zmluvy, mimo pracovnoprávnych pomerov.