Špecifiká pri zisťovaní základu dane z príjmov u podnikateľa, ktorý neúčtuje v sústave podvojného účtovníctva - Jambrichová, Silvia
Základom dane z príjmov je rozdiel, o ktorý zdaniteľné príjmy prevyšujú daňové výdavky pri rešpektovaní vecnej a časovej súvislosti zdaniteľných príjmov a daňových výdavkov v príslušnom zdaňovacom období, ak zákon o dani z príjmov neustanovuje inak. Ilustračné príklady.