Stárnutí a dlouhověkost: zákony a prognózy úmrtnosti pro stárnoucí populace - Gavrilova S., Natalia
Využitie parametrických modelov (zákonov úmrtnosti) pre prognózovanie úmrtnosti. Neparametrický prístup k prognózam úmrtnosti. Priebeh úmrtnosti v najvyššom veku. Výpočet prognóz úmrtnosti pri použití informácií z uskutočnenej analýzy.