Vyrovnaná firemní kultura - základ dlouhodobého úspěchu - Stejskalová, Jana
Základom silnej firemnej kultúry je súlad medzi hodnotami zamestnancov a hodnotami spoločnosti. Ako vybudovať silnú firemnú kultúru. Firemná kultúra a motivovanosť, entropia vo firemnej kultúre. Pohľad na firemnú kultúru českých spoločností.