CSR je mrtvé. Ať žije CSR! Co je sdílená odpovědnost? - Zouhar, Jiří
Spoločenská zodpovednosť vo firme, zdieľaná zodpovednosť. Rozhodnutie o smerovaní stratégie CSR by malo vychádzať z iniciatívy vrcholového vedenia, ktoré ho včlení do hlavnej stratégie firmy. CSR zahŕňa velmi široké spektrum aktivít a niektoré prínosy sa prejavia až za niekoľko rokov kontinuálnej práce.