Účtovné a daňové aspekty automobilu v podnikaní - Dubielová, Veronika
Pokračovanie príspevku z predchádzajúceho čísla. Účtovné a daňové aspekty automobilu v podnikaní obstaraného prostredníctvom finančného prenájmu (tzv. finančného lízingu) a operatívneho prenájmu (tzv. operatívneho lízingu). Ilustračné príklady.