Determinanty prílevu priamych zahraničných investícií v krajinách OECD - Huňady, Ján
Priame zahraničné investície (PZI) sú jedným z hlavných zdrojov ekonomického rastu v SR ako aj v iných krajinách OECD. Identifikovanie kľúčových determinantov podmieňujúcich prílev PZI vo vybraných krajinách OECD.