ČEZkí dravci na love - Porubský, Juraj
Rozhovor s generálnym riaditeľom ČEZu. Rozhodnutie Nemecka zatvoriť svoje jadrové elektrárne. Energetická situácia v Európe po katastrofe vo Fukušime. Plány na dostavbu Temelína. Ceny energie. Obnoviteľné zdroje energie. Spoločný projekt výstavby paroplynového cyklu so Slovnaftom v Bratislave. Ďalšie plány na Slovensku. Zamestnávanie mladých ľudí. Vplyv burzy na investičné rozhodnutia ČEZu. Charitatívne projekty na vzdelávanie detí.