Konkurzné konanie podnikateľských subjektov v podmienkach Slovenskej republiky - Marko, Viktor
Právnu úprava konkurzného konania podnikateľských subjektov v Slovenskej republike. Definovanie základných inštitútov konkurzného konania a problematika vyhlásenia konkurzu. Zákon o konkurze a reštrukturalizácii.